Oon parina päivänä ollut tapetoimassa sitä työkaverin uutta asuntoa ja totesin taas, että on se vaan kivaa puuhaa. Kaveri oli valinnut olkkariin tosi upeen tapetin, päänvaivaa aiheutti vaan vuorokohdisteinen kuvio ja yhden vuodan leikkasinkin sitten pieleen. Mulla ei ollut kameraa mukana, joten kuvia on vain kännyssä ja niitä en ala tänne siirtelemään. Lisään sitten joskus myöhemmin kuvia siitä. 

Juoksemassa olen edelleen käynyt joka päivä, parhaimpina päivinä kahdesti, vaikka kaverit on jo alkaneen toppuutella, että touhu menee överiksi. Aamulla kävin taas juoksemassa ennen tapettihommia ja äsken kävin vaihteeksi sauvakävelemässä. Mikä siinäkin on, että meinasin koko ajan lentää persiilleni, kun niiden sauvojen kanssa huiskin menenmään. Luulisi, että sellaisilla vartailla pysyisi paremmin pystyssä, mut eipäs vaan pysynyt. Kaksi kilometriä taisteltuani nakkasin ne prkleen keihäät mäkeen ja jatkoin juosten. Taas sujui mallikkaasti. Paitsi, että nyt on lonkka niin kipeä, että vaapun kuin muumimamma...

Justiinan maanantaisille synttärijuhlille leivoin kakkupohjan, joka pitäisi taiteilla Hello Kitty-kakuksi ja huomenna pitää sitten leipoa kaikkea muutakin tarjottavaa, plus siivota.

Ja sukatkin olen saanut puikoille, tulevat isälleni ja ovat pitkä projekti. Ei riitä vuorokaudessa enää tunnit Hymy