Tein tänään lasagnea. Alkuperäisen idean ja ohjeen sain Sannalta Pippurimyllystä Itse taas varioisin ja tykkäsin kyllä, mutta ensi kerralla täytynee jättää paprikat laittamatta. Justiinalta jäi tämä paprikan takia syömättä ja samoin saattaa käydä isännälle.

Mut siis, ekaks paistoin suikaloidut broilerin fileet, sipulin ja paprikan.

1603818.jpg

Maustoin suolalla, pippurilla ja tuoreella paprikalla. Tein perinteisen maitokastikkeen, reilusta litrasta maitoa ja lisäsin joukkoon 200g purjo-pekoni-tuorejuustoa ja pari ruokalusikallista punaista pestoa (tää oli mulle uusi tuttavuus, mut älyttömän hyvää!). Mausteeksi taas suolaa ja pippuria. Sit vuokaan kerroksittain pastalevyjä, broilerseosta ja maitokastiketta ja pinnalle juustoraastetta. 225 astetta uuniin lämpöä ja oliskohan tuo reilun puoli tuntia siellä ollut.

1603820.jpg