Mieheni oli eilen paikallisessa iltaa istumassa ja tänään sitten uni maittoi pitkään ja olokin oli heikko. Tuli taas mitattua sitä rakkauten määrää, kun aloin aamusella vatkaamaan piparitaloihin kuorrutetta, sähkövatkaimen namikat kaakossa... Ei ollut pahana ; )

Tänään oli suunnitelmissa tehdä sydänlaukku, mut päivä vierähtikin mukavasti pipareja koristellessa ja taloja kootessa. Mä olen lapsesta saakka inhonnut sitä sokerikuorrutetta, enkä kyllä hirveästi välitä pipareistakaan. Itse en siis moisia hörpelöitä suuhuni pistäisi, mutta onhan se runsas kuorrutus mukavan lumisen näköinen.

Ensin ryhmäkuvaa, edessä olevat kuuset oli tarkoitus pistää talojen pihalle, mut ei siihen oikein mahtunut. Lähtevät siis päiväkotiin, arpajaisten lohdutuspalkinnoksi.

1120228.jpg 

Näistä taloista tuo sydänkuvioinen ja sitten takana oleva karkkikoristeinen talo menevät päiväkodin arpajaisiin ja mahdollisesti sitten vielä kolmaskin palkinto. Muumitalo on puolivalmiina, mut katto on täynnä karkkia ja siksi niin painava, että en ole vielä uskaltanut paikalleen laittaa. Mut se olis tarkoitus tulla päävoitoksi.

Jokainen talo lähemmin:

1120230.jpg

1120231.jpg

1120232.jpg

1120235.jpg

Ja vielä kaikki toisesta suunnasta:

1120237.jpg

Ihan perustaloja siis, lasten mielestä tärkeintä kuitenkin on karkkien ja kuorrutteen runsas määrä : )