Olen ryhdistäytynyt mun tilaustöiden kanssa ja puolet laukuista on valmiina ja yksi työn alla! Tää koneessa huovuttaminen on jokseenkin arvoitus joka kerta...

Ennen pesua:

1100438.jpg

Pesun jälkeen:

1100439.jpg

Tällä kertaa sydän ei huopunut yhtä hyvin kuin muu laukku. Pohdiskelin, että jos seuraavan laukun kohdalla huovutan sydämen erikseen ja kiinnitän vasta huovutuksen jälkeen laukkuun. Tätä harkitsin tökkiväni huovutusneulalla, josko se siitä vielä hieman pörhistyisi.

Aloitin tässä viikonloppuna virkkaamaan paksusta langasta pyöreätä mattoa, jota suunnittelin meidän kylppäriin. Ei oikein onnistunut, se on aina arvoitus, kun ominpäin vaihtelee ohjeen lankoja ja vielä virkkaustiheyksistä ja koukun paksuudesta piittaamatta. Purkuun meni.

Pitkästä aikaa aloitin myös neulomisprojektin, mutta kun siihen mulla ei ollut ohjetta laisinkaan, niin purkuun meni sekin kymmenen kierroksen jälkeen! Mulle nousi eilen illalla vähän lämpöä, enkä sitten jaksanut edes aloittaa uudestaan. Vieläkin on kovin viluinen olo, kunhan ei nyt tulisi kipeäksi, huomenna tarvis päästä töihin!