Mä istuin koko päivän koulutuksessa kuuntelemassa luentoja. Mikä siinä onkin, että pelkkä istuminen tuntuu paljon raskaammalta kuin kunnon duuni. Kahvi- ja ruokataukojakin oli ihan jatkuvasti, vaikkei oikein missään välissä kerennyt nälkäkään tulla. Syötiin tietenkin kaikkea mitä tarjolla oli, kun kerran oli maksettu. Tai siis työnantaja ne oli maksanut, mut silti. Selvää säästöä hänellekin, kun muorit työntää kitaansa kaiken mitä tarjolla on, sai ainakin saa täyden vastineen rahoilleen, kun henkilöstö on tukevasti ravittu. Eikä meidän tarvi ostaa talvipukuja laisinkaan, kun on rasvakerros kuin hylkeellä. Siis kaikinpuolin rahaa säästävä kokemus tämä koulutus!

Viikonloppuna oltiin ahkeria. Mellä oli pikkuiset räystäslaudoitustalkoot ja mun isä ja sisko perheineen tuli hommiin. Tai siis isä ja siskon mies tuli hommiin, lapset leikkimään ja me naikkoset istuttiin virkkuukoukkujemme ja kudinpuikkojemme kanssa sisällä sadetta pitämässä. Tuli siinä muutama sanakin vaihdettua, vaikka hiljaista sukua olemmekin. Mut hei, tilkkupeitto etenee!

 

781549.jpg

Eikä oo muuten just yhtään lankaa pääteltävänä... Moninaisten mittausten jälkeen olen laskenut, että 99 ruutua on just sopiva määrä. Nyt valmiina on 67, joten voiton puolella ollaan. Paitsi ettei siinä päättelyurakassa ole mitään hohdokasta, tykkääkö kukaan siitä hommasta??!!