Mä sitten otin ja aloin huovuttamaan huivia tässä illansuussa. Levitin lattialle lakanan ja sen päälle kieputtelin Novitan valkoista Huopasta suoraan kerästä. Asettelin siihen päälle vielä vaaleanpunaisella huopasella 4 sydäntä, vaikka arvelinkin niiden menevän sotkuun koneessa. Käärin koko komeuden rullalle ja tuikkasen pesukoneeseen kera kylpypyyhkeen. Oli tarkoitus ottaa siitä kuvaakin, mutta en innostuksissani muistanut.

Koneen käytyä otin lakanakäärön koneesta ja mitä ihmettä??? Se perhanan huivi oli huopunut siihen lakanaan kiinni. Aattelin, että huivi on mennyttä ja lakana on pelastettava, joten revin kaikin voimin langanhuituloita irti lakanasta. Yllättävän kestävä on sellainen huopunut verkko, sillä sain sen ehjänä irti, vaikka tosiaan ihan voimalla sitä kiskoin.

Toisessa reunassa oli lakanarullasta karannut huivinpää huopunut sellaiseksi rastatukkaa muistuttavaksi klöntiksi, joten sen leikkasin irti:

1282081.jpg

Söpöä, eikö?

No, loppuhuivi ei näyttänyt yhtä pahalta ja yllättäen sydämet olivat säästyneet:

1282069.jpg

Vielä lähikuva sydämestä:

1282074.jpg

Ja Justiinan harteilla:

1282079.jpg

Aikuisen harteilla näytti paremmalta, tässä lähinnä tytön niskaan heitetyltä lankakerältä. Tyttö on muuten just taistellut mun kanssa aiheesta saako juoda vielä yhden gefilus-kidiuksen. Ei saanut, siksi tällainen ilme...