Meillä on tällainen:

1334286.jpg

Ja se on tosi yhteistyökyvytön kaveri, sillä sille ei tunnu löytyvän kunnon paikkaa. Tai jos sille löytyy paikka, niin ei enää löydy kaikille niille muille tavaroille, joita pitää olla tämän tyypin läheisyydessä.

Esimerkiksi tietokone. Sen pitää olla television lähellä, sillä tarpeeksi pitkää kaapelia niiden yhdistämiseen ei ole olemassa(väittävät miehet, joilla ei todennäköisesti ole asiasta minkäänlaista käsitystä. He vain sanovat niin, jotta saavat vaativan asiakkaan ulos liikkeestä). Tuskallisten pohdintojen jälkeen totesin, että ainut vaihtoehto on sijoittaa tietokone television eteen niin, että koko televisiota ei enää näy. Tyydyimme lyhyempään kaapeliin. Se on tuo hyvin maalaisromanttinen sisustusesine kuvan vasemmassa alareunassa, eikö ole kaunis? Näitä kun saisi jostain lisää.

Sitten on sohvakalusto. Joka on jälleen kauttaaltaan punainen. Jippiiiiii, huutaa sisälläni se sisustajanainen, joka inhosi valkoisen sohvan välttämätöntä peittämistä, samalla kun se samainen nainen suree autioitunutta olohuonettaan. Meillä on siis olohuoneessa nykyään sohvapöytä (se sininen antiikkiarkku), mutta ei sohvaa.

Miten tästä talosta ikinä enää saa viihtyisän?!? Ja kaikki tämä yhden television takia.