Mulla on menossa en saa mitään aikaiseksi kausi. Johtuu varmaankin siitä, että joulu oli ennätyksellisen työntäyteinen (ei kylläkään töissä, vaan vapaa-ajalla) ja kroppa haluaa nyt huilia. Mieli ei halua, vaan ajatuksia on monenmoisia. Ensiksikin, haluaisin mennä valokuvauskurssille. Ja puutyökurssille. Molempiin en voi mennä, ennen kuin viikkoon saadaan kolme päivää lisää (tietysti vapaapäiviä viikonlopun jatkeeksi). Myös siitä olisi apua, että työnantajani alkaisi maksaa sitä nimellistä korvausta, jota palkaksi kutsutaan, nukkumisesta yöaikaan, jolloin säästyisi valtava määrä käyttökelpoisia tunteja harrastuskäyttöön. Tulisi ainakin nukuttua riittävästi, että saisi viikkotunnit täyteen. Täytynee tehdä aloite.

Ennen tätä laiskistumistani leivoin kuitenkin perinteiselle Tapaninpäivän lounaalle (joka siis syödään vanhempieni luona) suklaisen täytekakun.

2188168.jpg

Pohjana 7 munan kakkupohja maustettuna puolella desillä kaakaota. Välissä ja päällä kaakaosta, rahkasta, kermavaahdosta ja sokeristä sävelletty seos. Ja marianne-crushia ja suklaalastuja koristeena.