Mulla ei nyt tää sukittelu suju! Tai siis kaikki on ihan hyvin, jos pitäydyn vanhoissa hyviksi havaituissa ohjeissa, mutta annas olla kun yrittää jotain uutta ohjetta aloittaa....

Mä lupasin tehdä ystäväni pojalle sukat. Tai onko se mikään poikanen enää, jos omistaa 44 numeron klapit? Miehenroikale, tai ainakin hyvässä alussa! Junasukkiin otin aikoja sitten Ketunpäästä tilatut Flotte Socke-lankavarastoista kerän ja huomasin että eihän se olekaan sitä pätkävärjättyä, kuten luulin, vaan raidoittuvaa. En tykkää niistä pätkiksistä, mutta raidat onkin ihan eri juttu... Otin siis käyttöön nekin pölyttymästä.

Niin, mutta siis aloin tekemään niitä miessukkia sukkaohjekirjasta löytämälläni perussukkaohjeella ja langan paksuudetkin meni ihan kohdilleen, mutta jopas jotakin, kantapäästä tuli varsin idioottomainen.

1929054.jpg

Kuva ei kyllä kerro koko totuutta, mutta tuonne alas jää sellainen hitsin pussukka, kun sukan kiskoo jalkaan... Purkaa tämäkin siis täytyy ja yrittää noita kantapään kavennuksia uudestaan.