Justiina kysyi multa eilen tiukan kysymyksen. Mä yritän parhaani mukaan vastata lasten kysymyksiin rehellisesti ja siten, että he mahdollisimman hyvin ymmärtäisivät mitä tarkoitan.

Kysymys kuului: Mistä kaikki saa kaikkee? Mulla löi pikkaisen tyhjää... Neljän sanan lause, jossa kaksi kertaa sana kaikki. Pikkuisen laaja-alaiseksi meni tämä kysymys, joten pientä tarkennusta pyysin. Hän tarkoitti, että mistä kauppaan tulee tavarat, joita on myynnissä :o) Tyttö osaa yksinkertaistaa!

Lisäsin taas laskurinkin, toivottavasti tämä porskuttaa pidempään. Viime kertaisen laskurin kävijämäärä ennen sekoamista oli 9000 päälle ja laskuri ehti olla käytössä lähes tasan puoli vuotta, joten keskiarvo oli 1500 kävijää/kk. Pistän sen nyt vertailuksi tähän muistiin, niin tiedän mihin suuntaan kävijämäärä tästä kallistuu.

Tänään pitäisi leipoa pari tilauskakkua, tai vaihtoehtoisesti yksi iso. Iltapäivällä lähden Justiinan kanssa siskolleni yökylään, kun heillä on jo loma loppu ja päiväkoti kiinni. Mennään siis lapsenvahdiksi, vaikka olis kyllä muutenkin menty. Kaksi kärpästä ja silleen!