Pestiin eilen Justiinan kanssa se lipasto ja kannettiin se samantien sisälle (Justiina ei kantanut, ei siis ole aihetta lastensuojeluilmoitukseen). Tänään aloin miettimään, mitä lipaston päälle laittaisin. Lipasto tuli ruokailuhuoneeseen, joka on väritykseltään roosan suuntaan. Eli kaikkea vaaleanpunaiseen vivahtavaa siihen kokosin.

1524301.jpg

Tähän sain viimein asettumaan tuon huutokaupasta ostamani peilin ja kirpputorilta löytämäni (kyllä mä senkin maksoin) helmitaulun. Uusia vetimiä en ainakaan vielä hommannut (voi olla etten hommaakaan, siinä on puolensa, että talossa on muutama laatikko, jota lapset eivät saa auki. Siis kassakaapin lisäksi), vaan somistin nämä kaksi Tildan kaavoin ompelemillani sydämillä. Täytyy sanoa, että tykkään kovasti.

Tässä vielä kuva edestä, tuliko liian täyteen tavaraa? Kun itse kokeilin poistaa joko peilin, tai helmitaulun, niin tuli toispuoleinen, joten näin ne sitten laitoin. Ne vaaleanpunaiset pillerit siellä lasipurkissa eivät sitten ole mitään mielialalääkkeitä (vaikka varmasti jonkunlaisen lääkityksen tarpeessa olenkin), vaan xylitol-pastilleja, joita meillä popsitaan aina ruokailujen jälkeen.

1524304.jpg

Ja vielä, lisäsin linkkilistaan uuden sisustusputiikin, Villa Victorian, käykää kurkkaamassa.