Käytiin siskon kanssa heti pyhien jälkeen aleostoksilla Oripään kangas- ja sisustustalon välipäivämarkkinoilla. Joku muukin oli lähtenyt! Pelkässä kassajonossa vierähti tunti... Onneksi ei ollut lapset mukana! Sain kuitenkin sen mitä lähdin etsimään ja sen vuoksi olisin jonottanut kauemminkin. Ensi vuonna ajattelin lähteä jonottamaan tälle sulhasta, toivottavasti niitä vielä silloin saa!

Meidän tonttutyttö:

1166314.jpg

Ostin vähän muutakin, mut laitan kuvia sit vasta, kun löydän niille oikeat paikat! Tonttu siis istuu meidän pukuhuoneen sohvannurkassa, toisessa nurkassa istuu mun aikaisemmat Maileg-hankinnat.

1166316.jpg

Tontun yläpuolelle ruuvasin tällaisen laatikkohyllyn ja sijoitin sinne mun nallet. Mulla olis vielä toinenkin tällainen hylly ja aattelin laittaa sen tähän viereen, jolloin sais nallet vähän väljemmin. Mut toisaalta mulla olis sille hyllylle muitakin suunnitelmia. Justiinan kummit oli ottaneet samanlaiset hyllyt pois seinältään, joten jospa saisin ostaa ne, niin ongelma ratkeaisi. Eli ei muuta kuin kauppoja hieromaan!

1166315.jpg