Sain viimein hankittua sitä Uulan pellavaöljymaalia ja niinpä meillä on eilisestä asti viuhunut vuoroin hiomapaperi, vuoroin maalipensseli. Eilen tuunasin sen ikean jakkaran.

Ennen

2048560.jpg

Jälkeen

2048565.jpg

Tänään vuorossa oli oma yöpöytä, saas nähdä saanko vielä aikaiseksi hioa ja maalata siipankin pöydän.

2048567.jpg

2048569.jpg

Kuvissa molemmat kiiltää vielä, kun maalaus on ihan tuore, mutta kuivuneena maali on juuri sopivan mattapintainen mun makuun. Tarkoitus oli maalata molemmat kahteen kertaan ja sitten vielä "vanhastella" niitä Adalmiinan Helmen  Annarinan opein, mutta saas nähdä. Kuivuttuaan jakkara näytti ihan kivalta jo yhdellä maalikerroksella. Eli mietin vielä, että mitäkö teen. Pöytien laatikoihin olen jo nettiostellut uudet vetimet ja toimitusta odotellaan.

Kurkkukin parani mukavasti iltaa kohden ja vaikka pikkuisen nenä onkin tukossa, niin mietin vaan, että mahtoikohan se kurkku kuitenkin karhistua näistä huurujen hengittelystä? Meillä kun ei toistaiseksi ole mitään lämmintä varastotilaa, jossa näitä maalailla, joten maalasin sitten keittiössä ja laitoin liesituulettimen huutamaan täysillä. Siinä kuitenkin naama kahden sentin päässä jakkarasta maalatessa tuli väkisinkin niitä käryjä hengiteltyä...