Nyt on päässyt venymään superpitkäksi tämän blogin päivitys...

On ollut kaikenlaista, suurimman stressin sai aikaan tyttäreni, joka lähti koko viikonlopuksi reissuun. Että jo nyt piti se napanuora katkaista! Kummisetä perheineen lähti matkailuautolla Uuteenkaupunkiin ja Justiina pääsi mukaan. Tyttö ei ole ollut koskaan näin pitkää aikaa pois kotoa ilman äitiä, joten hermostushan siitä äipälle tietenkin tuli. Tyttö oli innoissaan, sanoi mulle jo monta kertaa, että lähde kotiin äiti, etten vaan ainakaan tunge mukaan. Kun ekana iltana sieltä soittelivat ja kummitäti kysyi haluaako Justiina jutella äidille, oli vastaus hyvin tiukka EN! Eilen sitten jo ehti muutaman sanan vaihtaa äipänkin kanssa ja sen jälkeen kyllä tuli äidille itku, KAMALA IKÄVÄ.

Mä olen nyt yrittänyt täyttää päivät tekemisellä, ettei pääse ikävä liian kovaksi. Eilen aamulla käytiin työkaverin kanssa ostoksilla, kun pakatessa huomasin, että Juntturahan on kasvanut kesän aikana varmaan puoli metriä. Kaikki housut lyhkäiset. Henkan tilaus on jo vetämässä, mut koska olen tosi tykästynyt Bamse-vaatteisiin ( mun kokemuksen mukaan aivan loistava hinta-laatu-suhde!), niin ostin tytölle myös Bamse-fakut. Henkassa oli legginsit alessa, joten nappasin parit sellaiset ja sitten pinnejä ja hiuspannan, niitä kun aina tarvitaan.

834188.jpg

Sain eilen vähän kotonakin jotain tehtyä. Siivous oli vähän jäänyt, kun kierreltiin isännän kanssa rautakauppoja iltaisin ja oli mulla sitten yksi työiltakin viime viikolla. Tein eilen pikasiivouksen ja tänään sit imuroin ja sensellaista. Illalla maalasin räystäslaudoitusta ja aattelin tänään maalata ne toiseen kertaan. Vuokon istutus on edelleen vaiheessa, mut eilen sain sillekin kasvualustan muokattua. Turve loppui hiukan kesken, joten yritän tänään löytää jostain kaupasta pari multapussia, niin sais vuokon maahan. Lisäksi mut on kelpuutettu kivihommiin, joten asettelin niitäkin yhden seinänpätkän. Askelmittarissa oli päivän päätteeksi 13000 askelta, joten eipä ihme, että se tikkaiden kapuaminen ylös-alas tuntuu tänään vähän takapuolessa.