746449.jpg

Löysin taas nettihuutokaupasta ihanan talonpoikaisen arkun ja sitä nyt huutelen. Meillä on jo lähes joka huoneessa yksi.  Vessassa ei ole... eikä suhkussa! Saunassakin varmaan olisi, jos meillä olisi sauna. Mutta on ne vaan niin tavattoman käteviä, mahtuu monenmonta ilmaisjakelulehtien vuosikertaa(jos joskus vaikka leipoisi vuoden 1999 pirkka-lehdessä julkaistun ohjeen mukaista rahkapullaa) ja ikean kuvastot on tallella hyvinkin kymmeneltä vuodelta, niissä nyt on kaikkea perinjuurin hyödyllistä(taitaa muuten kuvasto ollakin ainoa vuoden 97 hankinnoista, joka edelleen on tallella)

Entisöin juuri huutokaupasta löytämäni talonpoikaisen laatikkopöydän. Nyt se komistaa lastenhuonetta ja lapset saavat joka kerta piirtäessään kuunnella äidin muistutuksia piirustusalustojen käytöstä. Nooo, ensimmäisen tussituhrun jälkeen äippyli nappaa hiomakoneen käteensä ja entraa pöydän johonkin toiseen huoneeseen sopivaksi. Tai sitten ei, onhan pöytä kestänyt elämää jo sata vuotta, tuskin meidän lapset sitä korjauskelvottomaksi saa.

Kuulkaapas ihmiset, jotka tänne löydätte, kertokaa hyviä sisustusnettikauppoja/vinkkisivustoja maalaisromanttiselle himosisustajalle! Ja käykää kiiruusti ihanalivingin nettikangaskaupassa, iiiihania kankaita alessa!