Mä tein tällaisia helppoja juhlineen äidin lihapullia, kun on tänään tosiaan jotain muutakin tekemistä. Ja nää on toisaalta meidän perheen lemppareita, vaikkei ne lihapullien missikisoissa pärjäiskään.
Tällä ohjeella tulee tosi pehmeitä pullia, jotka uunissa paistaen olis kauniimpia, mut meillä tykätään karsinogeeneista ja syödään silmät kiinni :o)
Ohje:
800g naudan paistijauhelihaa
purkki Creme bonjour-pippurisekoitus cuisinea
pussi sipulikeittoaineksia
grillimaustetta kokin maun mukaan
2 kananmunaa
Fetajuustokuutioita
Mä turvotan sipulikeittoainekset siinä Cremessä ja lorautan sinne yleensä vähän maitoa tai ruokakermaa sekaan. Sekoitan loput ainekset sekaan ja annan tekeytyä jääkaapissa niin kauan kuin on aikaa. Sit pyörittelen pullat, tungen sisään kuution juustoa ja paistan joko pannulla tai uunissa 200-225 astetta.
Kommentit