Eilen oli ihanan aurinkoinen ja kesäinen päivä. Nousin taas aikaisin ja sain neulepuseron valmiiksi(mulla on itseni kanssa sopimus, että saan neuloa vain aamuisin ennen Justiinan heräämistä ja taas iltaisin, kun tyttö on jo sängyssä). Tulee tehtyä muitakin hommia näes!

Eilen oli mulla tuottoisa maalauspäivä. Sain maalattua pinon nurkka- ja ikkunalautoja, hommaa vaan hidastaa se, kun laudat pitää maalata kahteen kertaan ja kuivuminen tietysti ottaa aikansa. Maalasin myöskin yhden viikonloppuna laudoitetun päädyn, tai loppuosan siitä, osa oli jo maalattu aikaisemmin. Maalasin entisen autotallin ja tulevan saunan katolta käsin ja siellä katolla totesin joko olevani hieman korkeanpaikankammoinen tai sitten omaavani hitusen jopa tervettä järkeä, sillä totesin siellä katolla, että ikivanhat maalauslenkkarini olivat tavattoman liukkaat. Kotvan katolla vapisin ja totesin, että joko kökötän siellä liikkumatta siihen saakka, että saan jonkun ohikulkijan hälyyttämään palokunnan paikalle, tai sitten vippaan kengät jalastani. Päädyin jälkimmäiseen vaihtoehtoon. Hmm, musta peltikatto + paahtava helle = AAAAAUUUUTS! Onneksi maalauspaikka jäi hieman varjoon ja siinä pystyi olemaan. Vasta kun aloin laskeutumaan katolta alas, täytyi tassutella hirmu ripeästi ja silti ehti hieman tassunpohjat grillaantua. Joo, no nyt se on maalattu ja ne himputin tossut kököttää siellä katolla vieläkin. Haen ne pois jahka olen kerännyt tarpeeksi henkisiä voimavaroja. Kamala paikka.

Jottei lapsilla olisi ihan supertylsä loma(kolmatta kesää jatkuva remontti pitää meidät suht tiiviisti kotinurkilla, jospa sitten ensi kesänä ehtis vähän lomaillakin), mentiin iltapäivällä meidän lempi-uimapaikalle. Olikin muuten rauhallista, vasta puoli tuntia ennen lähtöä tuli paikalle toinenkin perhe, joten lapset saivat polskutella varsin rauhassa!

Kummipojan uimaliikkeitä:

1720713.jpg

Justiinan hyppytreenit:

1720714.jpg

Ja äidin ajanviete:

1720715.jpg

Sain mielestäni vangittua tähän kuvaan aika hyvin myös nuo maalitahrat, jotka sulostuttavat ulkomuotoani jo tosiaan kolmatta kesää... Kattoseikkailun jäljiltä tahroja on myös pitkin koipia(ja takamusta, mutta se nyt on jo ihmisten mielenterveyden säilyttämiseksi muutenkin parempi pitää visusti piilossa).

Aloitin siis sukat Nallelangasta, tykkään neuloa näitä hieman ohuempia lankoja!