Tänään on ollut eilisen ikea-ostosreissun aiheuttama lieveilmiöpäivä. Tiedättehän, kun hankkii yhden uuden huonekalun, niin on tehtävä ainakin kolmetoista vanhojen huonekalujen siirtotoimenpidettä, jotta uusi kaluste istuu tarkoin harkittuun kokonaisuuteen. Isäntä oli eilen työpaikkansa hippaloissa, joten tänään oli siis oiva siirtokunto ja -mieliala... Ei vainen, roudauskärry, tuo sisustavan naisen paras ystävä, oli tänäänkin mulle suureksi avuksi, vain ahtaisiin oviaukkoihin tarvittiin kahta kantajaa.

No niin, kaiken tämän siirtelyn aiheuttaja:

1848817.jpg

Oikeasti tv-taso on siis kenkähylly, mutta mun mielestä istuu tähän kyllä oivasti. Mitä hyötyä on littanasta telkkarista, jos tv-taso on edelleen leveä, kuin allekirjoittaneen takamus?! Koko tv-huone oli tänään muutoksen kourissa, mut somistus on vielä niin kesken, etten voi vielä kuvata. En halunnut riskeerata isännän avustushalukkuutta hääräämällä imuri toisessa ja nojatuoli toisessä kädessä telkkarin edessä Valencian gp:n aikana. Niin, että tämä huone valmistuu sitten syssymmällä, ellei jopa kevväämmällä.

Telkkarihuoneesta alkoi sitten lumipallo vyörymään ja ruokailuhuoneen lipasto siirtyi makuuhuoneeseen:

1848831.jpg

Ja ruokailuhuoneeseen taas arkku, jonka päälle asetin anopin virkkaaman liinan. En ole vielä päättänyt, että jääkö liina tähän, mut toistaiseksi saa olla näin:

1848823.jpg

Siirreltävää olisi vieläkin ja seuraava ikean ostoslistakin on jo tehtynä... Mut tänään saa riittää tämä touhu, nyt meen kurkkaamaan lihapataa, joka uunissa hautuu ja tuoksuu.