Suht akuutti valuuttakriisi estää mua hankkimasta mitään uutta, joten tulin sitten vaan siirtäneeksi vanhoja arkkuja huoneesta toiseen. Eteisessä ennen viihtynyt punaruskea arkku siirtyi telkkarihuoneeseen ja sopiikin sinne väritykseltään kivasti. Taitaa jäädäkin sinne.

1383208.jpg

Adalmiinan ihanuus siirtyi sohvapöydäksi, vaikka sen oikea koti onkin olohuoneessa. No, arkku pääsee takaisin sitten, kun löydän tähän tilalle jotain muuta.

1383203.jpg

Tästä pääsenkin sujuvasti mieltäni askarruttavaan aiheeseen; Milläs nimellä näitä huoneita nyt sitten kutsuis? Kun tässä on ikäänkuin kaksi olohuonetta peräkkäin. Onko ne nyt sitten olkkari ykkönen ja kakkonen? Luin juuri Juha Vuorisen dekkarin, eikä oikein voi muuta sanoa, kuin että onhan se kakkonen ihan ykkönen :o)

Ja sellainenkin asia mietityttää, että onko jollakulla tietoa, että sopiiko näihin Carolina-sarjan (askon ja kodinykkösen valikoimissa oli ainakin joskus)nojatuoleihin ikean ektorp-nojatuolin vaihtopäälliset? Sohvaan ainakin sopi ja tekis mieli vaihtaa väritystä siitä toisesta nojatuolista, joka on siinä olkkari ykkösessä.