Tehtiin tänään banaanikakkua. On ollut touhukas päivä, on maalattu, neulottu ja leivottu. Nyt on joku kusiaispesä kurkussa, taitaa tulla lentsu. Teen ja finrexinin kanssa tätä sitten nautittiin.
Banaanikakku
2 kananmunaa
2 ½ dl fariinisokeria
150g margariinia sulatettuna
2 isoa banaania soseutettuna
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1-2 rkl kaakaojauhetta
2 tl kanelia
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää margariinisula ja banaanimössö. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan.
Paista alatasossa 200 asteessa, 50-60 min.
Banaanikakku on ehkä paras kuivakakku, mitä on. Tämä oli hieman erilainen versio, varsin herkullinen kylläkin. Suklaan maku ei riitele banaanin kanssa.
Kommentit