Olen joskus ilmoittautunut kuluttajatutkimukseen. Saan sähköpostiini silloin tällöin kutsun osallistua milloin mihinkin tutkimukseen. Minulta on kyselty tuntemustani automerkeistä (siis mitä, eikö vihreä, sininen, valkoinen ja muut värit olekaan automerkkejä???!), energiajuomista, terveysvaikutteisista elintarvikkeista, lihasta ja mitä vielä.

Viime aikoina kaikki tutkimukset ovat liittyneet alkoholijuomiin. Onkohan tää jokin salaliitto kaataa mun tipaton? Multa on kyselty joisinko mm. lumilonkeroa, piru ja enkeli-lonkeroa, mitä ihmeellisemmän makuisia siidereitä ja tänään sitten kyseltiin intoani kokeilla mm. ruisolutta (hyi hitto, että kuulostaa järkyttävältä), vehnäolutta ja kaiken kukkuraksi vielä hunajaolutta (olut=yök, hunaja=lentää åke).

Kysyttiin myös kuinka usein käytän alkoholijuomia ja rehellisesti rastitin vaihtoehdon 1-3 kertaa kuukaudessa tai harvemmin. Mahtaako mun käyttömäärälläni mielipiteeni saada mitään painoarvoa... No, kunhan edes kelpuuttaisivat palkintojen arvontaan mukaan.