Lupailin tuossa kuvia piparikoristelustani ja tässäpä tulee.
Kuorrutteen teen itse ja varaan siihen yleensä 3-4 kananmunanvalkuaista, reilun 500g tomusokeria ja 10 tippaa sitruunamehua. Pallovispilällä vatkailen aineksia sekaisin, kunnes saan kunnolla paksun seoksen.
Teen yleensä liian paksun seoksen, jotta voin sitä vedellä ohentaa. Tällä määrällä koristelee sitten melkoisen kasan pipareita.
Pursottelen kuorrutteen leivinpaperista tehdyllä tötteröllä.
Alkutilanne:
Ensin:
Ja sitten:
Värjään haluamani väriseksi ja ohennan sopivan paksuiseksi:
Sitten pursotushommiin
Tässä kohtaa täytyy varoa, ettei lähde mopo keulimaan
Katot jätän yön yli tekeytymään
Ja seuraavana päivänä näyttää jo tältä:
Hahmoja ja tomusokerilunta vielä pisteeksi iin päälle ja voilà, se on siinä!
Kommentit