Sainhan mä siinä viininmaistelun ohella jotain ommeltuakin. Mies oli meidän ostosreissun aikana siirtänyt tietokoneen uuteen paikkaansa, jolloin taas makuuhuoneeseen tulee lisää tilaa ja taas huonekalut vaihtaa järjestystä... Mut makuuhuoneen kimppuun siirryn ensi viikolla. Tänään meillä tapahtui seuraavaa:

1315668.jpg

Mä siis lyhensin verhot sopiviksi. Senverran on ryppyiset, että joudun ehkä tinkimään silittämättömyysperiaatteestani... Paitsi, että vielä en taivu(Sanna, älä lue tästä eteenpäin!!!), ensin ruiskin näihin sumutinpullolla vettä ja annan kuivua yön yli. Jos eivät sillä suorru, niin sitten harkitsen silitystä. Konstit on monet...

1315671.jpg

Tietokoneen uusi paikka, pöydällä sijaitsee parhaillaan myös mun ateljee... Ja lattialla köllöttää Justiina, joka leikkii uusimmalla synttärilahjallaan.

Sitten ostin vielä samaa (Vallilan mallistoa) kuosia olevan sinisävyisen verhon, meidän "vaatehuoneen" oveksi. Meillä on siis sellainen syvennys pankin entisen sisäänkäynnin kohdalla, joka parhaillaan on varastotilana. Emme halua laittaa siihen ovea, sillä meillä kaikki voipi huomenna olla päälaellaan ja siellä saattaa ensi viikolla olla taas vaikka tietokoneen paikka(niinkuin oli ennenkin), joten verho on tällä hetkellä riittävä näkösuoja.

1315675.jpg 

Näin meillä tänään, nyt lähden paistamaan pihviä!