Kaivelin tässä Joululoman aikana varastosta remppatarvikkeita, joita on remontin aikana jäänyt yli, tai tullut hankittua virheostoksina. Löysin juuri ja juuri tarpeeksi matskua meidän tuulikaapin tarpeiksi ja sitten ryhdyttiin hommiin.

Lattiasta poistettiin vanha muovimatto ja ilmeisesti kynnysmattoa varten aikoinaan tehty syvennys täytettiin. Tilalle tuli iso lattialaatta, sitä oli jäänyt paketillinen toisen vessan lattiasta ja sopivasti riitti näin pieneen tilaan. Muutama laatta jäi vieläkin jäljelle, saa tarvittaessa vaihdettua uuden tilalle, jos joku laatta sattuu hajoamaan.

1166319.jpg

Kynnyksessä näkyy vielä vanhan lattiamaton kuosi. Oli se sääli vaihtaa noin ihastuttava matto vallan toiseen... Lattia on siis saumaamatta vielä ja jalkalistatkin puuttuvat. Aikanaan hankittua listaa on tarpeeksi jäljellä, pitää tänään vaan sävyttää oikean väriseksi.

Nämä lattiahommat on miehen käsialaa. Seinän paneeli on helmipaneelia, jota meillä on pukuhuoneessa leveämpänä. Pukuhuoneeseen tämäkin on hankittu suunnitelmien taas kerran muuttuessa, mut tuli sit vahingossa ostettua tätä kapeampaa. Olishan sen saanut palauttaa, mut suunnittelin tätä meidän kodinhoitohuoneeseen. Nyt se kuitenkin juuri ja juuri riitti tähän projektiin, tai toivottavasti riittää... Pieni pätkä olis vielä laittamatta. Maalasin sen siis valkoisella kuultomaalilla ja pistelin seinään. Alta purettiin sinapinruskea haltex-levyseinä, ei ollut ihan nätti.

Kattoon riitti sopivasti pukuhuoneen katosta jääneet jämäpalat, lyhentelin niitä hiukan ja iskin kattoon.

1166321.jpg

Kattolistaksi mietin, että laitanko kuultovalkoista, vai maalaanko tummaksi, enemmän katonsävyiseksi. Jalkalistan ajattelin maalata tummaksi, joten kaipa sitten kattolistankin.